PITOLOGY

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 605 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pitology. Meer weten? Ontdek meer

12 apr 2024 om 17:46 Sorry maar kreeg de tzatziki niet apart. En was niet warm en het vlees was gort droog. Niet lekker dus.
10 apr 2024 om 22:24 Asked for a specified delivery time, it was spot on. Food was delicious and I am definitely ordering again. Delivery was top notch.
3 apr 2024 om 19:53 Lekkerste wat ik ooit heb gehad, zeker een aanrader en ga hier ook zeker weer bij bestellen
2 apr 2024 om 0:03 Heel erg goed!
24 mrt 2024 om 20:57 The food tastes almost like in Greece, the meat is perfectly grilled and the pita is the best I have ever eaten, so far. My order came fastet than I expected and it was warm.
23 mrt 2024 om 20:38 Heerlijke pita, goed gevuld met mals vlees en echte tzatziki. Verse goed gekruide frites.
20 mrt 2024 om 18:14 Excellent as always
18 mrt 2024 om 10:56 Lekkere gyros goed warm en goed gevuld broodje.
8 mrt 2024 om 6:23 Heerlijk! Goede ingrediënten keurig voorbereid.
4 mrt 2024 om 12:05 Heerlijk! Echt super lekker!
3 mrt 2024 om 21:30 Pita broodjes waren heerlijk. Afgestreken bakje friet voor €3,85 is belachelijk. Voor dat bedrag mag het bakje ook normaal gevuld zijn.
28 feb 2024 om 14:29 Everything was so delicious! The dessert is incredible and so far all the items I’ve tried were fresh and delicious. Highly recommend the pita chicken and tzaziki